Ekteparet Isabel Strauch-Weissbach og Tim Weissbach driver sammen Strauch Sektmanufaktur i Rheinessen. De er begge uteksaminert fra Geisenheim Universitetet og begge er vokst opp på vingård. I 2011 startet de Strauch Sektmanufaktur på Isabels foreldres vingård, og de var fast bestemt på å gjennomføre sin drøm om å bare produsere musserende vin av ypperste kvalitet. De er sertifisert økologisk. Alle deres viner ligger minimum 15 måneder på bunnfall, ofte mye mer, og de bruker lokale druetyper i sine viner i tillegg til druer vi kjenner fra Champagne. Alle deres viner er fra egne vinmarker i Rheinessen. De eier totalt 17ha vinmark i Rheinessen. Produksjon: ca. 70 000 flasker i året.
Petter jobber 100 prosent biodynamisk og er ferdig sertifisert i 2022. Peter har stort fokus på terroir og jobber bevisst med å få mest mulig ut av vinmarkene i Kaiserstuhl-området som for 12-14 millioner år siden var et aktivt vulkansk område.
Røde viner: 80 prosent hele klaser, veldig forsiktig «punch down» og «pump over», etter 10 til 14 dagers maserasjon presses vinen og går rett på fat etter ca. 12 timer. 18 mnd. på fat uten svovling eller «racking.» Max 20 prosent nye fat. Francois Freres Traincais medium toast er favorittfatet til de røde. Flaskes ufiltrert og toppes med litt svovel.
Chardonnay: Presses med 100 prosent hele klaser og gis maks luft under pressing. Vinen får stå i 24 timer før det er rett på brukte fat. Hovedsakelig 350 liters franske fat og mest brukt er Francois freres, Damy og litt Mercurey. Naturlig gjæring og 100 prosent malo på alle viner!
Ekteparet Isabel Strauch-Weissbach og Tim Weissbach driver sammen Strauch Sektmanufaktur i Rheinessen. De er begge uteksaminert fra Geisenheim Universitetet og begge er vokst opp på vingård. I 2011 startet de Strauch Sektmanufaktur på Isabels foreldres vingård, og de var fast bestemt på å gjennomføre sin drøm om å bare produsere musserende vin av ypperste kvalitet. De er sertifisert økologisk. Alle deres viner ligger minimum 15 måneder på bunnfall, ofte mye mer, og de bruker lokale druetyper i sine viner i tillegg til druer vi kjenner fra Champagne. Alle deres viner er fra egne vinmarker i Rheinessen. De eier totalt 17ha vinmark i Rheinessen. Produksjon: ca. 70 000 flasker i året.