Om oss

T&T Wine AS er et familieeid vin-importselskap som ble startet i 2018 av ekteparet Steinar og Caroline Tangen-Tveit. T&T Wine ønsker å berike Norges vin-landskap gjennom å bringe nye og spennende produsenter og viner til det norske folk. Vår målsetning er å utfordre det bestående ved å presentere nye håndplukkede produsenter som alle er gode representanter for våre kjerneverdier.

T&T – Tangen&Tveit

Ekteparet Tangen-Tveit startet T&T Wine etter å ha delt en mangeårig interesse for de kulinariske og ønologiske gleder. Caroline har jobbet med mat og vin i forskjellige bransjesegmenter mesteparten av sin karriere og Steinar har bakgrunn som sivilingeniør. På bakgrunn av analyser av vinbransjen og hvordan folks vaner endrer seg raskere i 2019 satser de på vin som ennå er ukjente for mange. De tørr å saste på viner som kommer til å øke i antall solgte liter innen de neste 5 årene. T&T wine fokuserer på “up & coming” produsenter fra Tyskland. T&T wine er i dag Norges største importør av Tysk kvalitets-sekt.

En verden i endring

Vin-verdenen, som verden forøvrig, er i konstant endring. Denne evige endringen finner sted i markedet, altså hva Ola og Kari Nordmann vil ha i glasset, men ikke minst er det gyldig for hvilke viner som til enhver tid produseres rundt omkring på planeten. Endring kan være utfordrende og krevende for både mennesker og bedrifter, men for oss i T&T Wine velger vi en annen vinkling: Vi omfavner endring. Vi ser muligheter. Vi er nysgjerrige og uredde. T&T Wine er bedriften som bringer «den nye vinen» til det norske folk.